Wat is Mailbox

Mailbox-inboxMailbox was een app die gemaakt is door Dropbox waarmee je je e-mailinbox helemaal moest verniewen. Het bleek geen succes en aan het einde van 2015 trok Dropbox de stekker uit de app.

Met de app kon je berichten snel naar je archief of naar de prullenbak swipen. Dankzij de chat-achtige opzet kun je een volledige conversatie in één keer lezen. Zet met één tik een e-mail in sluimerstand. De e-mail komt later automatisch terug in je inbox, zodat je je kunt concentreren op wat nu belangrijk is.

Mailbox haalde e-mails op uit de cloud en zet ze over naar je telefoon. Mailbox bevat nu Autovegen: de app leert van je veeg- en sluimergedrag om vaak uitgevoerde handelingen automatisch uit te voeren. Maak een einde aan gesprekken die je minder belangrijk vindt, zet berichten van vrienden tot vanavond in de sluimerstand of leid al je ontvangen e-mails naar een lijst: het kan allemaal automatisch.

Dankzij de gebruikersinterface en de functies van Mailbox is het een fluitje van een cent om je inbox leeg te maken en leeg te houden. Als je eenmaal een opgeruimde inbox hebt meegemaakt, wil je nooit meer terug.

De app werkte alleen met e-mail van iCloud en Gmail en was beschikbaar voor iOS en Android.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *