Kun je reageren op Dropbox-bestanden

Afbeelding-Comment-DropboxDropbox heeft een reactiesysteem toegevoegd aan de website Dropbox.com. Hierdoor kun je reageren op geuploade documenten. Op deze manier kun je discussieren over het document of elkaar feedback geven.

Door gebruikers te mentionen kun je ze toevoegen. Door het @penstaartje te gebruiken kun je iemand wijzen op de discussie. Zodra je het @penstaartje met een eerste letter intypt krijg je suggesties van gebruikers waar je aan gekoppeld bent. Als je de gebruikers niet in Dropbox hebt zitten kun je ook een e-mailadres toevoegen en dan krijgt iemand een link om het document te bekijken. Op deze manier deel je et bestand en kun je input krijgen.

Zodra iemand reageert krijg je hier een e-mail over. Wil je dit niet dan kun je bij de discussie aangeven bij het document onder Options -> ‘Unsubscribe from notifications‘.

Comments uitzetten
Om reacties uit te zetten kun je bij het document ook kiezen voor Options -> ‘Turn of comments‘. Hierdoor kan er niet meer gereageerd worden. Dit kan alleen als het een document is dat oorspronkelijk van jou is.

Resolve
Als je een reactie hebt verwerkt klik je het vinkje met Resolve. De reactie verdwijnt dan maar is nog te zien door op Options -> Show resolved comments. Je ziet ze dan staan met een groen vinkje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *