Kan ik automatisch foto’s uploaden vanaf mijn camera/telefoon?

Met Camera Upload is dit mogelijk. De foto’s en video’s van je camera, tablet of telefoon kun je dan automatisch uploaden naar je dropbox-map. Wel zo veilig.

Hoe doe je dit?
Via je computer:
1. Sluit je camera/tablet/telefoon aan op je computer
2. Selecteer Importeer foto’s en video’s met dropbox.

Via de app:
Stel de Dropbox-app in zodat je foto’s direct naar de goede map gaan. Dit kun je de eerste keer instellen als je de app gebruikt. Dit is de instelling Camera Upload.  Dropbox zal normaal gesproken wachten tot je Wifi hebt en dan de bestanden uploaden. Wil je dat dit altijd gedaan wordt (dus ook met 3G/H/4G) ga dan naar de instellingen van de Dropbox-app op je toestel e pas dit aan.

Wil je het later aan of uitzetten dan kun je het doen via Dropbox-instellingen. Hier staat de optie Camera-upload inschakelen.

De foto’s die geüpload worden naar Dropbox blijven ook op je telefoon staan tot dat je ze definitief verwijderd. Als je foto’s uit Dropbox verwijdert blijven ze wel in je album/galerij op je toestel staan.  Ook andersom blijft het werken. Je hebt dus een extra kopie van je foto.

 

3 thoughts on “Kan ik automatisch foto’s uploaden vanaf mijn camera/telefoon?”

  1. Met het synchroniseren van android naar dropbox heb ik iets fout gedaan. 🙁 Heb de bewerking tussentijds afgebroken en de foto’s verwijderd uit dropbox. Hoe kan ik opnieuw synchroniseren?

  2. We gebruiken met verschillende Mac’s, 2 Iphone’s en Ipad maar één enkele dropbox, hoe pak ik het aan dat NIET automatisch foto’s van 1 Iphone naar de Dropbox gestuurd worden.

  3. Hoi,

    Ik heb sinds gisteren een nieuwe Iphone. de man bij de hi winkel vertelde me dat het prima is om een 8gb te nemen en alles via dropbox te doen. m’n geheugen zit echter nu al vol. kan ik ook instellen dat mn telefoon een foto direct en alleen op dropbox opslaat? dus dat hij helemaal niet in mn foto album verschijnt!

    alvast bedankt, groetjes,

    Tobias

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *