Kan Dropbox op meerdere apparaten

Is het mogelijk om Dropbox met één account op meerdere apparaten/devices te installeren met?
Ja, dat is mogelijk. Op die manier beschik je altijd over je bestanden. Zo kun je thuis op je computer bij je bestanden, onderweg op je tablet en overal via www.dropbox.com. Het enige wat je moet doen is Dropbox installeren en overal hetzelfde account gebruiken om in te loggen.

28 thoughts on “Kan Dropbox op meerdere apparaten”

 1. Als ik dropbox van mijn tablet verwijder is dan ook mijn account op de computer en telefoon weg? En hoe doe ik dit?

 2. Goedendag, Ik heb dropbox op mij ntablet staan en op mijn pc. Mijn oude tablet werkt niet meer. Heb nu een nieuw tablet maar hoe krijg ik mijn oude en vertrouwde dropbox op dit tablet. Ik weet niet meer waar ik mijn acountgegevens kan vinden en i denk dat ik die nodig heb. Graag uw reactie en alvast prettig weekend

 3. ik heb op mijn werk op meerdere copmuters dropbox geinstalleerd, omdat ik wat foto’s nodig had.
  Ik ga nu naar een andere baan en wil mijn dropbox op deze computers verwijderen, maar dus niet mijn account want ik gebruik hem thuis en op mijn tablet/telefoon nog wel.
  Hoe moet ik dit doen zodat ik niet alles kwijt raak?

 4. goedemorgen
  klopt het dat je in dropbox niet in alle apparaten bestanden kan wijzigen of aanvullen?
  Het lijkt wel of dit alleen op de basis pc kan.

 5. Mijn nieuw samsung 5s ontvangt niet mijn foto’s van mijn oude iphone, terwijl deze iphone wel mijn nieuwe foto’s ontvangt…..;-(,

  vr gr

 6. Ik heb fotos en bestanden in dropbox van mijn oude mobiel naar de nieuwe overgezet. Nu wil ik die oude telefoon leegmaken, zijn de bestanden en fotos in dropbox op mijn nieuwe tel dan ook weg?

 7. Hoe kan ik vanuit 2 verschillende pc’s aan hetzelfde bestand werken? Het bestand staat oorspronkelijk op mijn pc, nu wil ik op mijn laptop er aan verder werken. Ik zie het bestand gewoon staan in de dropbox map op beide.
  1-Als ik het bestand nu wil wijzigen op mijn laptop open ik deze dan dus in de dropbox map op mijn laptop?
  2-het oorspronkelijke bestand op de pc wijzigt dan niet mee neem ik aan? Hoe voorkom ik dat er meerdere versies ontstaan?

 8. Hoe kan ik dropbox op mijn bureaublad van mijn PC krijgen.
  Ik heb het geïnstalleerd en ook ontvangen maar toen ik het weg klikte kon ik de volgende keer er niet meer op. Op mijn telefoon staat het wel maar niet op de PC.

 9. Kan ik op men gsm foto’s uploaden, terwijl ik ook op men tablet video’s aan het uploaden ben? Dus beide uploaden maar vanuit een andere bron. Zal dit problemen geven?

 10. Ik gebruik Dropbox via mijn werk. Nu kan ik zowel op mijn computer als op mijn telefoon alle bestanden bekijken, delen en bewerken, maar ik kan deze Dropbox niet op mijn tablet krijgen. Hij geeft dan aan dat er al meerdere apparaten zijn. Hoe kan ik dit veranderen? Ook als ik Dropbox op mijn telefoon verwijder dan krijg ik het niet op mijn tablet en krijg dan dezelfde melding. Wat doe ik fout?

 11. hoi Beste,
  Is het mogelijk dat op een andere PC behalve thuis met mijn account niet alle mappen synchroniseer
  .
  Ik heb dus Thuis Dropbox en daar staat alles in.
  Nu wil ik op ons clubhuis ook dropbox installeren maar wil daar maar een mapje dat ik op me thuis pc heb staan gebruiken.
  Kan dit

 12. goededag,
  twee vragen.
  – Ik heb dropbox op mijn telefoon en computer, als ik de foto’s van mijn telefoon verwijderd, gaan ze dan ook uit de dropbox bij de camera upload?
  – bij de app staat een getal wat nog te uploaden is bij camera upload. klopt het dat hij dat alleen doet als de computer ook aanstaat? want dan wordt het getal kleiner.

 13. goedendag,
  de foto ’s van mijn oude tel worden wel opgeslagen op mijn computer maar de foto s van mijn nieuwe iPhone niet.
  Hoe zou ik de foto s van mijn nieuwe telefoon via dropbox op de computer kunnen zetten?
  Ze worden wel opgeslagen in dropbox zelf maar alleen niet op de pc..
  Misschien soort van koppelen maar hoe? Kan iemand mij wegwijs maken?

 14. goedendag.
  ik probeer met mijn account andere gebruikers toe te voegen maar alle 3 de mailadressen geeft de melding dat deze gebruiker geblokkeerd is. een andere gebruiker die lid is van mijn map kan wel personen toevoegen. hoe kan het dat ik als eigenaar niet kan toevoegen en een andere lid wel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *