Iemand ontkoppelen uit mijn gedeelde map

Als je een map gedeeld hebt met meerdere personen en je wilt iemand de toegang ontzeggen dan kun je iemand ontkoppelen. Dropbox noemt dit ‘Kick out’. Dit is heel eenvoudig. Ga naar www.dropbox.com en log in.

Klik met je rechtermuisknop op de gedeelde map en selecteer de optie Shared folder options. Je krijgt onderstaand scherm te zien en hier klik je op het tandwiel achter de persoon die je wilt verwijderen en je selecteert Kick out.

kick-out

1 thought on “Iemand ontkoppelen uit mijn gedeelde map”

  1. Ik kan niet inloggen bij Dropbox, omdat er meteen een venster komt met secretaris (misschien ooit ingelogd?) Zie geen bestanden, team ed.
    Kan ook niet uitloggen.
    Hoe kan ik bij de bestanden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *