Hoe verwijder ik mijn Dropbox account?

Je kunt je dropbox account heel makkelijk verwijderen door de volgende stappen te nemen:

 • Ga naar de volgende pagina: www.dropbox.com/account/delete
 • Log eventueel in met je login gegevens
 • Je krijgt nu een scherm om je account definitief te verwijderen. Ter controle krijg je nog een scherm waar je je wachtwoord moet invoeren en hierna kun je nog een reden opgeven waarom je je account wilt verwijderen.
 • Klik op Delete my account en je account is verdwenen.

 

31 thoughts on “Hoe verwijder ik mijn Dropbox account?”

 1. Ik wil mijn dropbox verwijderen die ik onder bovenstaand heb aangemaakt.
  Ik weet echter het wachtwoord niet meer en de account bij google onder deze naam bestaat ook niet meer.
  Ik heb onder het account camps.annie@gmail.com ook al een dropbox en deze twee blijven met elkaar communiseren. De dropbox van anniecamps@anniecamps.com staat trouwens op mijn telefoon geïnstalleerd en de ander op de PC. Die van de PC doet het goed maar als ik van de telefoon foto’s wil delen zet hij ze in de verkeerde dropbox waar ik dus niet meer in kan.

 2. Heb mijn dropbox account opgeheven, wordt nu een beetje moe van dat elke keer als ik mijn computer opstart dropbox weer komt met de melding dat dropbox niet kan starten. Ik krijg twee opties, quit, zodat de message verdwijnt maar die komt de volgende keer weer keihard terug, of herstel dropbox folder zodat ik weer dropbox kan gebruiken. Een simpel, laat deze melding niet meer zien, zou prettig zijn! Dit staat wel erg drammerig en opdringerig. Weer zo’n App die nauwelijks valt te verwijderen als je hem eenmaal hebt uit geprobeerd. Ik heb op de site mijn account opgeheven. Nu nog even aangeven waarmee ik de rest kan verwijderen aub.

  1. Als je Windows gebruikt op je computer kun je gewoon Dropbox verwijderen zoals ieder ander programma vanuit het configuratiescherm.

  1. Als je Dropbox opent op je computer (dus via het programma) dan kun je de map selecteren en op delete klikken. Hij is dan weg.

 3. Sinds ik Dropbox heb op de iPad komen alle nw foto’s bij het aansluiten van de camera in Dropbox ipv. Afbeeldingen ook op mijn laptop.Ik wil dat gescheiden houden, want nu weet ik niet hoe ik de nw. Foto’s op mijn laptop kan overbrengen op mijn externe harde schijf, die ik evengoed wil gebruiken.Ook is vervelend dat als ik op mijn iPad foto’s wis, zijn ze daarna ook verdwenen op mijn laptop.Dit is voor mij een reden om te stoppen met Dropbox,als er geen andere oplossing wordt geboden.Graag Uw hulp

  Martin

 4. Ik heb een dropbox account (gmail.com) met een groot geheugen tegoed gespaard. Als ik mijn email adres (gmail.com) wil wijzigen in ziggo.nl krijg ik een melding dat dat ziggo email adres al bestaat. Ik heb dus al ergens een account met het ziggo adres. Moet ik dan eerst dit laatste account deleten? Hoe zit dat?

 5. h
  Heb dropbox op mijn computer geinstaleerd ..
  Nu nog op mijn telefoon.Als ik dan ,met mijn telefoon ,de code moet scannen op mijn computer,komt iedere keer DROPBOX STOPT. Wat doe ik verkeerd.?

 6. als ik mijn dropboxaccount verwijder, verdwijnen dan ook al mijn geüploade bestanden?
  inclusief mijn geüploade bestanden in de gedeelde/gezamenlijke mappen?

 7. ik heb mijn dropbox account laten wissen omdat ik ongevraagd allerlei pornografische fotos en videos krijg gedownload, dit ondanks het feit dat ik toch een password voor mijn account heb aangemaakt.

 8. Ik wil mijn dropbox account en alle bestanden verwijderen. Als ik op “www.dropbox.com/account/delete” klik krijg ik de melding dat ik een dropbox account heb en deze eerst moet opzeggen. Na drie keer opzeggen kan ik nog steeds mijn dropbox account niet verwijderen.
  Hoe kom ik van dropbox af?

 9. Weet iemand misschien hoe je het account kunt wissen zonder op de app te komen. Want als ik op dropbox klik komt er voor: droobox is gestopt.

  1. Volg de stappen zoals hierboven beschreven, dan kun je het account gewoon verwijderen. Als je alleen dropbox van je mobiel wilt halen kun je de telefoon ontkoppelen en dan de app verwijderen. Dan blijven je Dropbox-bestanden behouden.

 10. Dropbox met bijbehorend account verwijderd. Nu blijf ik in camera als ik gemaakte foto’s bekijk, alsmaar “dropbox is gestopt” zien en kan dan niets meer, niet versturen oid. Hoe krijg ik dit eruit?

 11. ik wil lid worden van probox, maar als ik het installeer dan komt het bij mij privebox en dus loopt deze vol en ben ik geen lid van de probox.
  ik probeer mijn eigen box op te heffen account delete maar dat lukt ook niet, kunt u mij helpen?

 12. vroeger als ik mijn foto’s wou overzetten van mijn camera naar mijn pc,ging dat automatisch open met windows media player maar nu ik dropbox heb gaat dat niet meer !graag had ik het terug zoals vroeger willen hebben via photo gallery en dan opslagen in mijn afbeeldingen !vond ik veel gemakkelijker !!hoe kom ik van dropbox af en gewoon terug via media player

 13. Ik heb de dropbox app op mijn telefoon, maar die wil ik nu verwijderen omdat die teveel geheugen inneemt (1,2GB op iphone), maar voordat ik hem verwijder krijg ik de melding dat dan ook de inhoud wordt verwijderd… ik denk dat dat niet klopt, maar wilde graag even jullie bevestiging voordat ik heul veul foto’s kwijt ben! Tnx

 14. Ik wil definitief van Dropbox af. Hoe doe ik dat? Ik heb het nooit gebruikt, maar er wordt nu wel opeens een bedrag van mijn credit card afgeschreven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *