Hoe verander ik de eigenaar van de map

Als je een gedeelde map hebt aangemaakt ben je de eigenaar van de map. Maar als je dit wilt aanpassen kun je dit heel eenvoudig doen. Ga naar www.dropbox.com en log in.

Klik met je rechtermuisknop op de gedeelde map en selecteer de optie Shared folder options. Je krijgt onderstaand scherm te zien en hier klik je op het tandwiel achter de persoon die je eigenaar wilt maken en je selecteert Make owner.

make-owner

Als je op Done klikt is de andere persoon de eigenaar en ben jij het niet meer. Er is altijd maar één eigenaar van de map.

8 thoughts on “Hoe verander ik de eigenaar van de map”

  1. Probleem: ik heb een account verwijderd, maar met dat account was ik eigenaar van een map die met een aantal andere mensen gedeeld is. Via het niet bestaande account kan ik niemand eigenaar maken van die map. Weten jullie een oplossing?

  2. Met mijn dropbox-pro account het ik een map gedeeld met iemand met een gratis account. Deze persoon kan maar tot 2 gb gebruiken van de gedeelde map. Als ik deze persoon nu eigenaar maak van deze gedeelde map, hoeveel gb kan hij dan gebruiken?

  3. Ik ben eigenaar op een oud email-account. Dit adres bestaat niet meer. Ook het wachtwoord weet ik niet meer.
    Hoe kan ik eigenaar worden op mijn nieuwe emailadres?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *