Hoe kan ik inloggen bij Dropbox

Als je een Dropbox account heb kun je op de website, lokaal op je computer en mobiel inloggen met dat account.

Online inloggen

Om online in te loggen ga je naar www.dropbox.com/login. Vervolgens log je in met je e-mailadres en wachtwoord.

Dropbox-login

Lokaal op je computer inloggen

Start Dropbox op. Als je niet ingelogd bent zal het programma dit van je vragen. Ook hier log je in met je e-mailadres en wachtwoord. Dropbox zal de volgende keer automatisch inloggen.

Inloggen op je mobiel

Als je Dropbox hebt geïnstalleerd op je mobiel kun je de app openen en Dropbox zal vragen of je al een account hebt of wilt inloggen. Als je al een account hebt klik je op inloggen en vul je je e-mailadres en wachtwoord in en je kunt starten.

Dropbox-mobiel-aanmelden-scherm  Dropbox-mobiel-aanmelden

68 thoughts on “Hoe kan ik inloggen bij Dropbox”

 1. Al mijn gegevens van de map “wiske” in dropbox zijn op onverklaarbare wijze verdwenen. Ik kan deze map niet meer openen, nochtans is de map niet verwijderd en is ze dus ook niet terug te vinden in de prullenbak. Wie kan mij helpen aub?… Ik ben ten einde raad.
  Groetjes, wiske

  1. Ik heb een probleem ik heb de pro aan genomen maar ik moet betalen ik werk met een i pad en met een Samsung tablet maar mijn tegoeden staan op mijn i pad .maar er word door dropbox gevraagd te betalen via de Google wallet is het mogelijk om het te betalen via mijn i pad via de apstore ?

 2. Geachte heer of mevrouw,

  In 2011/2012 was ik werkzaam op een kantoor in Amsterdam. Aldaar heb ik een dropbox account aangemaakt. Echter, daarvoor heb ik het mailadres van het kantoor gebruikt. Inmiddels kan ik niet meer bij dat mailadres. Wel krijg ik steeds meldingen dat mijn dropbox bijna vol is. Ik kan het mailadres niet wijzigen want ik weet het wachtwoord niet meer. Ik kan ook geen nieuw wachtwoord aanvragen want ik kan niet meer bij het mailadres. Graag zou ik uw hulp krijgen bij het oplossen van dit probleem. Vanzelfsprekend kan ik mij op meerdere manieren legitimeren, indien nodig.

  1. Hetzelfde probleem kom ik ook tegen omdat ik een nieuwe email-adres heb en mijn vraag is nu: hoe wijzig ik het emailadres zonder verlies van inzage in de huidige dropbox??

 3. mijn mailadres verschilt met 1 letter, tikfout. Ik kan dit niet herstellen, want dropbox blijft blijmoedig vertellen dat ze mijn adres al kennen. Maar ze sturen de verificatie dus naar een niet bestaand adres.
  hoe nu verder? Moet ik nu mijn mailadres gaan aanpassen voor bestand dropbox?

  1. Gisteren account aangemaakt. Zowel op pc als mobiel log je blijkbaar automatisch in. Hoe kan je, uit oogpunt van veiligheid, uitloggen?

 4. Ik wil mijn abonnement stopzetten bij Dropbox Hoe werkt dit? Mijn account is bij Dropbox bekend.

 5. Hallo,
  Ik ben geïnteresseerd om Dropbox te gaan gebruiken, hoewel ik zie dat de android-versie niet op de Samsung Galaxy Note 9 opgenomen is. Dat wil dus zeggen dat ik Dropbox niet op mijn telefoon kan gebruiken ?
  Ik woon in Frankrijk, kan ik dan ook de Dropbox in het Nederlands downloaden ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *