Hoe installeer ik Dropbox

Dropbox kun je op verschillende systemen installeren. Hier volgt een handleiding hoe je dit kunt doen:

 1. Download Dropbox voor Windows, Mac, Linux of mobiel.
 2. Installeer het bestand
 3. Nu vraagt Dropbox of je een account hebt of er één wilt aanmaken. Als je een account hebt log hiermee in en anders kun je er nu één aanmaken.
 4. Hierna isdropbox klaar voor gebruik.

Wil je zien hoe het moet? Bekijk dan deze video:

20 thoughts on “Hoe installeer ik Dropbox”

 1. Ik wil met twee verschillende groepen documenten delen. Zij hebben met elkaars documenten niets te maken. Moet ik twee dropboxen aanmaken?

 2. Zojuist hebben wij onze nieuwe Samsung tablet in gebruik genomen. Wij hebben bij deze tablet 50 gb aan opslag ontvangen. Deze is echter niet aan ons bestaande account toegevoegd. Hoe kunnen wij dit herstellen en alsnog die 50 gb ontvangen. Ik heb al een nieuw account aangemaakt maar dat werkt niet, weer 2 gb.

 3. Beste Auteur,

  Ik heb voor mijn vrouw ook een samsung gekocht en dropbox geinstalleerd.
  Zelf had ik al een dropbox en de foto’s worden automatisch geupload vanaf mijn telefoon naar onze computer (dropbox).
  Hoe krijg ik die van mijn vrouw nu ook automatisch geupload in de dropbox??

 4. Hoi
  Ik heb al een dropbox, en ik zou graag nog een dropbox willen aanmaken voor een andere vereniging. Zij krijgen natuurlijk niet het paswoord van mijn dropbox. Kan dit? Kan ik een tweede dropbox aanmaken die niets te maken heeft met de dropbox die ik nu al heb?

  1. Maak een tweede Dropbox-account aan met een ander e-mailadres en ze hebben voor de vereniging dan een losse Dropbox en kunnen niet bij jouw eigen gegevens.

 5. Dropbox wordt standaard geïnstalleerd op mijn C-schijf. Ik krijg bij de installatie helaas niet de vraag op welke schijf/plaats in de dropbox wil installeren (Bij Onedrive lukt dat wel).
  Kan ik mijn dropbox bijvoorbeeld ook installeren op de D-schijf, en zo ja, hoe doe ik dat dan (zonder met snelkoppelingen te werken)?

 6. Met het bestuur van een sportvereniging hebben we een dropbox account met het emailadres van het bestuur. Ik ben hier de administrator van. Nu wil ik met mijn privé emailadres ook een dropboxaccount aanmaken voor privé zaken. Kan dat, ik wil geen extra mapje maken onder het account van de sportvereninging.

 7. Hallo,
  Ik heb een paar keer een mailtje ekregen met een link naar Drop Box.
  Mij is niet duidelijk wat ik daarmee moet.
  Ik heb het gedownload maar krijg dan ruzie met andere programma’s, zoals Outlook, dat ieder bericht in de dropbox wil zetten.
  Daarna zie ik er niets meer van terug.
  Gaarne wat informatie wat hier fout gaat of hoe het programma te besturen is.

 8. ik heb dropbox op mijn pc op het werk. Hoe kan ik op mijn thuispc dropbox installeren zodat ik in dropbox van mijn werk kan? Ik heb op mijn werk machtiging om in dropbox te schrijven.

 9. dropbox synchroniseert data.
  Als ik nu nieuwe instalatie doe op mijn pc, dan ziet dropbox als ik mij aanmeld dat mijn dropbox leeg is toch? Gaat dropbox dan syncen, en ben ik dan op die manier alles kwijt??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *