Foto’s delen in een album met Drobox

Er zijn veel sites om foto’s te delen en ook dropbox heeft een goede manier gevonden voor het delen van foto’s. Je kunt niet alleen de map delen maar ook de foto’s in een album laten zien.

Ga naar de Dropbox-website en klik op het share/deel icoontje. De link die je stuurt linkt naar een album zoals hier te bekijken is.

32 thoughts on “Foto’s delen in een album met Drobox”

 1. Ik wil fotos uit mijn dropbox delen met outlook express emailadressen maar hoe moet dat ?

  Ik kan alleen facebook en gmailadressen importeren. Waarom ook geen outlook ?

  1. Beste Hans,

   Je kunt alleen kiezen voor yahoo, facebook en gmail omdat Dropbox daar automatisch contact mee kan maken via internet. Met Outlook (een programma op jouw computer) kan dit niet. Wat je kunt doen is je emailadressen handmatig kopieren en in Dropbox plakken. Hierna kun je ze uit nodigen om je map te bekijken.

   Succes!

 2. Beste,
  Normaal werk ik met windows Life mail (met scarlet adres). Mijn dropbox heb ik aangemaakt met een
  gmail adres. Normaal wordt vlgns dropbox automatisch een icoon op het bureaublad geplaatst maar
  bij mij is dit niet te vinden. Mijn mails van gmail worden doorgestuurd naar mijn windows life mail adres.
  Hoe kan ik toch het dropbox icoon (snelkoppeling) op dit bureaublad krijgen ?
  Regine

  1. Zorg dat dropbox op je computer geinstalleerd is. Klik dan met je rechtermuisknop op je bureaublad en kies Nieuw -> Snelkoppeling. Kies vervolgens bladeren en zoek Dropbox op. Dit zal vermoedelijk: C:UsersGEBRUIKERSNAAMDropbox zijn. Hierbij moet je GEBRUIKERSNAAM veranderen in je eigen gebruikersnaam.

 3. Ik heb in mijn dropbox mappen met foto’s zitten. Als ik op mijn tablet deze mappen open zijn ze leeg. Hoe kan dat??
  Alvast erg bedankt!

  mvg

  1. Selecteer in je album software de foto’s uit Dropbox. Dit zal iets zijn als: C:Users*gebruikersnaam*Dropbox daar kun je de foto’s gewoon selecteren net als uit elke andere map op je computer

 4. Hallo,
  Ik heb recentelijk al mijn foto’s van mijn iphone op dropbox gezet omdat ik ben overgestapt op een android telefoon. Nu wil ik de foto’s vanuit dropbox weer op mijn android telefoon zetten, maar kan dat wel? En hoe zou ik dat moeten doen?
  Dank.

 5. Beste,

  Ik heb foto’s in mijn dropbox staan en wil daar graag een wachtwoord op hebben. Op mijn Iphone is het gelukt echter lukt het niet op mijn laptop icoontje rechts onderin mijn balk.

  Graag hoor ik hoe ik dit kan doen.
  MVG, Daisy

 6. Ik had op een knop gedrukt en toen waren al mijn foto’s verdwenen, ik zag alleen het cijfer 404 (op de plaats waar eerst een foto stond) staan en de tekst, dit bestand is verplaatst of verwijderd, HELP, ik wil mijn 225 foto’s terug van Dropbox.Hoe doe ik dat? Kan Dropbox mij foto’s weer terug bezorgen.
  De foto’s waren op 3 oktober naar mij toegezonden

   1. Dat had ik al uitgeprobeerd maar het bestand kon ik niet terug vinden met al mijn foto’s erop.
    Ik had 6 mailtjes ontvangen met als bijlage de foto’s die nu allemaal zoek zijn. Waar zijn die fot’s allemaal gebleven?

     1. Daar was ik mee bezig, toen ik een kadertje zag, van wie weet ik niet meer en toen had ik op Skip gedrukt om het over te slaan en daarna ging het helemaal mis en kreeg ik een foutmelding en op de plaats waar de foto’s stonden nummer 404 terug. Al mijn foto’s waren toen weg. Wat kunnen jullie voor mij doen?

     2. Dan vermoed ik dat je ze nog niet gekopieerd had en ze nooit in Dropbox zijn aangekomen. Anders had je ze moeten terug vinden. Maar als ze in een mail staan dan kun je ze nogmaals kopieren?

 7. Ik heb een link naar mensen gestuurd om mijn foto’s te delen en hen te vragen foto’s te uploaden. Nu heeft iemand de link ontvangen en de mobiele app op de telefoon geïnstalleerd, foto’s kunnen gedownload worden. Maar hoe voegt zij vervolgens weer foto’s toe in de map via de mobiele app?

 8. Ik heb een vraag
  Ik gebruik dropbox altijd om foto’s die met met mijn camera heb gemaakt op mijn laptop te zetten en dan download ik ze op dropbox om ze op mijn telefoon te krijgen (ik maak dan een screenshot om ze in mijn gallery te hebben) maar hoe moet ik filmpjes dan in mij gallery zetten? Zodat ik ze ook op instagram enzo kan delen.
  Groetjes Val

 9. Beste,

  Ik wil dropbox installeren.
  Ik heb account aangemaakt met wachtwoord.
  Hoe kan ik in godsnaam de map met foto’s in die dropbox krijgen?

 10. Ik heb foto’s in mapjes in Dropbox staan en die wil ik nu bekijken op mijn Samsung Smart tv. Daar worden de foto’s echter in willekeurige volgorde getoond en niet op nummer. De eerste foto staat bijvoorbeeld als laatste. Ik heb al geprobeerd om op mijn pc de volgorde te wijzigen of om te draaien maar dit heeft geen resultaat. Op mijn Samsu g tv kan ik voir zover ik kan zien niets anders instelken. Is dit op te lossen?

 11. Ik heb een link ontvangen van een kennis die dropbox heeft geïnstalleerd en kan de foto’s die daar staan zien. Als ik de link doorstuur naar een andere persoon die de link niet heeft ontvangen van mijn kennis, kan die de foto’s dan ook zien?

 12. ik wil foto’s van mijn androidtelefoon delen met dropbox via de dropboxapp. maar hij plaatst ze in een verkeerde map. hoe kan ik dat wijzigen? in de instellingen in de app iig niet, want daar staat niet welke voorkeursmap je kiest om ze in te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *