Hoe kan ik Dropbox PRO opzeggen?

Als je een Dropbox PRO-account hebt aangemaakt  wordt deze automatisch verlengt. Als je dit niet wilt moet je dit in je profiel aangeven want anders wordt het stilzwijgend verlengd, dit staat ook in de voorwaarden die je bij registratie accepteert.

Om het automatisch verlengen uit te zetten ga je naar www.dropbox.com/downgrade hier selecteer je de optie Downgrade.

11 thoughts on “Hoe kan ik Dropbox PRO opzeggen?”

  1. Wat gebeurt er met bestanden als je opslag minder wordt? Ik had 50 gb gekregen bij Samsung apparaat. Dit loopt binnenkort in mij vakantie (ben met vakantie) af. Wat gebeurt er met deze bestanden? Er staat zo’n 30 gb op en ik ga terug naar 2 gb

  2. Hoe kan ik Dropbox opzeggen? Ik vind het omslachtig en het werkt niet op mijn Apple en al helemaal niet met mijn iPhone. Ik betaal elke maand € 9,95 voor iets dat niet opgeslagen wordt. Ik wil er vanaf.

    1. Je account wordt dan weer teruggezet naar de gratis versie en dus raak je de andere bestanden kwijt als je daar geen back-up van hebt.

  3. Ik heb bericht ontvangen dat bij verlenging mijn Dropbox PRO abonnement duurder wordt. Iets van € 120 per jaar EXCL BTW. Ik probeer het bericht terug te vinden, maar dat lukt mij niet en op internet vind ik niets over een prijsverhoging.
    Ook heb ik mijn abonnement via mijn desktop geregeld en kan over opzeggen van het abonnement alleen info vinden over Mobiele telefoons. Mijn abonnement expireert in juni dus wil ik een dezer dagen een beslissing nemen of ik met Dropbox door wil gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *