Mobiel synchroniseren via wifi of mobiel netwerk

De Dropbox-app probeert op een slimme manier te synchroniseren. Hij kijkt naar het netwerk dat je gebruikt. Met een wifi-netwerk downloadt Dropbox automatisch updates wanneer je de app voor het eerst start, steeds als je een bestand opent en telkens wanneer je het tabblad Favorieten selecteert. De functie Camera-upload start of hervat het downloaden elke keer dat je de app start.

Van je gewone databundel zal Dropbo zo min mobelijk gebruiken of hij vraagt om toestemming om dit te doen. Bij bestanden die je hebt gemarkeerd als favoriet komt een waarschuwingspictogram te staan als ze zijn gewijzigd, waarop je kunt tikken om de nieuwste versie te bekijken en downloaden. De functie Camera-upload start of hervat het downloaden niet automatisch tenzij je de optie Mobiele gegevens gebruiken hebt geselecteerd in de instellingen van de app.

2 thoughts on “Mobiel synchroniseren via wifi of mobiel netwerk”

  1. Dropbox op mijn mobiel werkte tot nog toe prima, alles synchroniseerde netjes. Echter, ik heb wat extra mappen toegevoegd via mijn macbook, tezamen met extra connecties. En nu zie ik helemaal niets meer op mijn mobiel. Dropbox opnieuw geïnstalleerd, opnieuw alles aangemeld (eerst afgemeld) maar geen resultaat Hij ziet wel dat ik 4,1 MB van 3,2 GB gebruikt heb, wat exact klopt, maar ik zie geen enkel bestand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *